Bijzondere soorten tegels

Gepubliceerd door op juni 27, 2022 in Uncategorized | Geen reacties

Badkamer vernieuwen met tegels

Wanneer u uw badkamer grondig wilt vernieuwen, dan ontkomt u er bijna niet aan dat u ook nieuwe tegels uitkiest. Zo ontstaat er gelijk een heel nieuwe uitstraling en sfeer. Weet u al wat voor een tegels u kiest? Of wilt u uw badkamer nog bijzonderder maken en iets extra’s toevoegen aan uw wand? Wij geven u graag wat extra tips, zodat uw badkamer nóg mooier wordt dan u al voor ogen had. Benieuwd hoe? Lees snel verder.

Tegels

Wandtegels zijn ideaal voor de badkamer. Ze bestaan meestal uit geglazuurd keramiek, waardoor ze vochtbestendig zijn. Bovendien zijn makkelijk schoon te maken. Ze zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, stijlen en formaten. Voor ieder is er dus wel een wandtegel naar smaak. Een trend is een grote, rechthoekige tegel. Deze kunnen sneller worden geplaatst en vergroten de ruimte optisch. Daarnaast zijn ze goed te combineren met geverfde muren of muren met behang. Voor elke interieurstijl is er een passende tegel.

Wanddecoratie

Naast de trend van grote tegels is er ook een andere beweging in de wanddecoratie: hele kleine steentjes. De zijn niet alleen als keramiek, maar ook als natuurlijke steentjes verkrijgbaar. Doordat de steentjes op een tegel of strip bij elkaar zitten, kunnen ze vrij snel geplaatst worden. Ook deze steentjes zijn in allerlei kleuren, stijlen en formaten te verkrijgen. Wilt u een hele wand of alleen een sierrandje? U kunt op verschillende manieren een mooi effect krijgen, namelijk met:

  • Mozaïek
  • Pebbles
  • Steenstrips

Offerte opvragen

Wilt u graag grote tegels in uw badkamer om deze optisch te vergroten? Of hebben mozaiek, pebbles en steenstrips uw aandacht getrokken? Er zijn diverse tegelzetters die ook deze soorten wanddecoratie aanbrengen. Vraag een offerte op via het contactformulier.

Comment

U e-mail adress wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*